Home » Vesti » Obaveštenja » Koliko zaposlenih, radna mesta, prihodi i rashodi MUP-a…?

Koliko zaposlenih, radna mesta, prihodi i rashodi MUP-a…?

Beograd, 30.novembar.2016.godine. Na zvaničnom internet sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova objavljen je Informator o radu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Informator je ažururan 01.avgusta 2016.godine.informator_mup

U najnovijem , ažuriranom Informatoru mogu se naći informacije koje su samo nekoliko godina unazad bile tajna ne samo za građane R Srbije već i za zaposlene u Ministatstvu unutrašnjih poslova.

Informator je od velike pomoći kako za građane tako i za zaposlene u MUP jer isti iznosi podatke o ukupnim prihodima MUP, rashodima, izvrorima prihoda kao i rashoda i to po tabelama i precizno po stavkama.

Takođe, može se videti i koliko je procentualno zaposlenih sa kojom stručnom spremom, spisak lica zaposlenih u raznim upravama kao i zaposleni u Direkciji policije i Kabinetu ministra.

Jedna od bezbroj zanimljivih stavki i podataka je i podatak koji se nalazi na strani 77 gde se može videti da je u MUP trenutno zaposleno ukupno 42.817 i to uniformisanih policijskih službenika 28.266 a neuniformisanih 14.551.

Informator o radu MUP-a možete pogledati i preuzeti ovde.

 

Novi policijsko sindikalni savez!

x

Check Also

Policiju čeka novo povećanje plate, ovaj put 9%

             Beograd, 08.novembar 2018.godine. Zaposleni u javnom sektoru sledeće godine ...