Home » Vesti » Obaveštenja » MUP u novu 2020.godinu ulazi sa „sindikalnom prodajom“

MUP u novu 2020.godinu ulazi sa „sindikalnom prodajom“

Beograd, 15. januar 2020.godine. Očigledno da je ministar Stefanović sa svojom političkom ekipom rešio  sve probleme u policiji pa je, verovatno iz dosade ili kopirajući sindikate, odlučio da u novu 2020-tu godinu uđe sa karticama pogodnosti ili, narodski rečeno sa sindikalnom prodajom.

                Naime, na zvaničnom sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova, zaposlenima u policiji ponuđene su takozvane kartice pogodnosti, nešto slično ili potpuno isto što su do sada radili sindikati a što realno i jeste posao sindikalnih organizacija.

                Naravno, tu je i sve lepo objašnjeno kako se koriste kartice a u PDF formatu nalazi se i spisak više od 100 firmi u kojima se sa ponuđenom karticom mogu ostvariti benefiti. U istinu, ne navodi se koji se to benefiti mogu ostvariti odnosno visina popusta ili šta već ali…to je to.

                I dok u novu 2020-tu godinu policija ulazi sa povećanjem plate koje je selektivnom primenom napravilo još veću razliku u platama među zaposlenima, ovakva ponuda od strane jedne institucije kao što je policija u najmanju ruku je ponižavajuća. Očigledno da se neko ozbiljno poigrava sa veoma lošim materijalnim položajem zaposlenih.

Naravno, u novu godinu policija ulazi sa onim istim ministrom gospodinom Stefanovićem koji je po mnogima ministar koga su pratile afere kojima ni jedan prethodni ministar policije nemože da se „pohvali“, čemu je i sam Stefanović dao ogroman doprinos zajedno sa delom svoje porodice i saradnicima.

                Takođe, nemožemo a da ne primetimo da je Stefanović sproveo otvoren progon i diktaturu nad neistomišljenicima u policiji uključujući i progon predsednika Novog policijsko sindikalnog saveza Momčila Vidojevića uručujući mu čak dva rešenja o prestanku radnog odnosa, prvo u montiranom i protivzakonitom procesu koje je poništio Upravni sud i drugo, sa sramotnim obrazloženjem „PO SILI ZAKONA….RETROAKTIVNO OD 10.08.2016.GODINE…“ vršeći tako otvorenu DIKTATURU NAD PRAVOM I PRAVDOM.

                Srećnu tekuću 2020-tu godinu uz mnogo lepih trenutaka sa ministrom Stefanovićem,  želi Vam Vaš Novi policijsko sindikalni savez  

x

Check Also

Bivši policajci i vojnici formirali udruženje-POKRET ZA BEZBEDNU SRBIJU

          Beograd, 26.septembar 2018.godine. Grupa bivših pripadnika policije, Vojske Srbije i ...