Home » Vesti » Obaveštenja » Podrška kolegama iz SSP u organizaciji protesta

Podrška kolegama iz SSP u organizaciji protesta

Beograd, 05.januar 2017.godine. Novi policijsko sindikalni savez uputio je pismo podrške Sindikatu srpske policije i pozvao sve zaposlene i građane R Srbije da svojim pritustvom protestu koji je zakazan za 06.02.2017.godine u Novom Sadu iskažu nezadovoljstvo odnosom pojedinih struktura u državi prema policijskim službenicima kao stubu bezbednosti građana Republike Srbije.

Pismo podrške prenosimo u celini:

„Sindikat srpske policije

Užicu, ulica Nade Matić br.8

Poštovane koleginice i kolege, 

Novi policijsko sindikalni Savez, podržava protest koji organizujete i pruža Vam punu podršku.

 Pozivamo sve zaposlene u MUP R Srbije a posebno policijske službenike bez obzira na sindikalnu pripadnost kao i građane da svojim prisustvom protestu koji ste zakazali za dan 06.02.2016.godine u Novom Sadu daju doprinos očuvanju bezbednosti svih građana i iskažu nezadovoljstvo odnosom pojedinih struktura u državi, a posebno tužilaštva  prema policajcima kao stubu bezbednosti građana. 

Ovakav ponižavajući odnos pojedinih struktura u državi prema policijskim službenicima je ne samo opasnost po živote policajaca i njihovih porodica već je i opasno kockanje sa bezbednošću građana Republike Srbije. 

Svi zaposleni u MUP a posebno policijski službenici, moraju svojim prisustvom protestu pokazati da su svesni da teret rešavanja svojih problema  preuzimaju na sebe jer ako se sami ne borimo i izborimo niko se drugi neće boriti da reši naše probleme“.

Novi policijsko sindikalni savez!

 

 

x

Check Also

“Ljudska prava u Srbiji 2018“-Zakon po radnike najnepovoljniji u poslednjih 60 godina.

Beograd, 22 februar 2019.godine. Beogradski centar za ljudska prava u godišnjem izveštaju za 2018. godinu ...