Home » Vesti » Obaveštenja » Promocija novih policijskih službenika

Promocija novih policijskih službenika

Beograd, 25.mart  2017.godine. Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, danas se održava svečanost povodom prijema novih policijskih službenika u Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Svečanost povodom prijema 430 mladih policijskih službenika 12. i 13. klase Centra za osnovnu policijsku obuku  i pripadnika Policijsko-kriminalističke akademije u Ministarstvo unutrašnjih poslova biće održana danas, 25. marta 2017. godine sa početkom u 11 časova ispred Palate „Srbija“, na  centralnom platou ispred fontane, Bulevar Mihajla Pupina 2.

Zbog velikog interesovanja javnosti, RTS 1 od 10.55 časova direktno prenosi svečanost ispred Palete „Srbija“.

U defileu pripadnika MUP učestvuje oko 1.100 policajaca sa oko 60 vozila. Među 430 mladih policajaca je čak 101 devojka.Pripadnici MUP-a izveli su nekoliko pokaznih vežbi kao što su  pratnja i obezbeđiv anje lica kao i obezbeđivanje kontrolnog punkta.

Smenjivali su se  ešaloni Žandarmerije, specijalne antiterorističke jedinice, policajaca, pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica, pripadnika kriminalističke policije zatim  konjanika, vodiča službenih pasa, kao i  saobraćajnih policajca na motorima i vozilima.

Na kraju su se koloni pridružio ceo vozni park terenskih vozila MUP-a.

Youtube-TVStudioB

                                                                    Novi policijsko sindikalni savez

x

Check Also

Policiju čeka novo povećanje plate, ovaj put 9%

             Beograd, 08.novembar 2018.godine. Zaposleni u javnom sektoru sledeće godine ...