Home » Vesti » Obaveštenja » Sada je već jasno ko stoji iza progona Vidojevića, sam vrh MUP-a i Biljana Popović-Ivković!

Sada je već jasno ko stoji iza progona Vidojevića, sam vrh MUP-a i Biljana Popović-Ivković!

     Beograd, 11.oktobar 2017.godine. Sada je postalo jasno ko stoji iza progona predsednika Novog policijsko sindikalnog saveza Momčila Vidojevića, odnosno raskida radnog odnosa i montiranih sudskih postupaka. Ministar Stefanović i njegovi saradnici poput Biljane Popović-Ivković.

     Takođe, jasno se vidi da su Jelenković Miloš i Radovanović Živko koji po terenu vode kampanju protiv Vidojevića i podnose prijave, samo „oružje“ u rukama pojedinaca iz vrha MUP-a na čelu sa ministrom Stefanovićem a sve iz razloga jer je Vidojević krajem 2015.godine jedini stao na put otpuštanju oko 1.500 časnih i poštenih policajaca kroz takozvanu „analizu rizika“ i da Vidojević, bez obzira na progone, ucene, pretnje i pritiske koje trpi, neželi da bude poslušnik političkom vrhu MUP-a koji je više no očigledno izvršio neviđenu politizaciju policije kao stuba bezbednosti građana Republike Srbije.

U toku jučerašnjeg dana, samo dan posle početka sudskog postupka koji vodi Vidojević protiv lista „Afera“, u dnevnom listu Informer, u tekstu „Šef policijskog sindikata uzima keš za zalaganje“, ponovo se optužuje Vidojević za trošenje novca sindikata. U tom tekstu ponovo se oglasila Biljana popović-Ivković, ovaj put javno pozivajući na linč i likvidaciju Vidojevića.

Kako se konačno javno otkrilo ono što su gotovo svi znali ali do juče nisu imali dokaz, iza neviđene kampanje koja se vodi protiv Vidojevića a koja je rezultirala i ISTERAVANJEM SA POSLA I MONTIRANJEM KRIVIČNIH POSTUPAKA, ne stoje oni koji se potpisuju u ime sindikata koji su na nezakonit način oteli početkom 2016.godine Jelenković i Radovanović, već da su oni samo oružje u rukama političkog vrha MUP-a na čelu sa ministrom Nebojišom Stefanovićem. Konkretno, lice određeni za „egzekuciju“ Vidojevića je ni manje ni više no državni sekretar MUP-a i član predsedništva SNS, vladajuće stranke u Srbiji, gospođa Biljana Popović-Ivković koja ovaj put, javno, poziva na progon, linč i likvidaciju jednog policijskog službenika i predstavnika sindikata čudeći se pritom da je uopšte živ Vidojević, pa njegovo pravo na život naziva „VASKRSNUĆEM“.

Kako određeni „pijuni“ u rukama Biljane Popović-Ivković ne uspevaju na adekvatan način da ispune njenu želju i „preuzete obaveze“, Biljana preuzima stvari u svoje ruke i kreće u kampanju protiv Vidojevića sa više no očiglednim namerama da što više stavi Vidojevića na stub srama i istovremeno izvrši neviđeni pritisak na onaj deo sudija i tužilaca koji nisu podlegli političkom uticaju već svoj posao obavljaju onako kako im Ustav i zakoni Republike Srbije nalažu.

Sada je svima jasno da je progon Vidojevića i optužbe na njegov račun taj što je Vidojević jedini sindikalac u policiji koji  neželi  da bude poslušnik političke elite koja je kao nikada u istoriji policije Srbije, politizovala jednu instituciju kao što je policija.

Povodom očiglednih pretnji  koje je državni sekretar MUP-a i član predsedništva SNS, vladajuće stranke u Srbiji, gospođa Biljana Popović-Ivković uputila, Momčilo Vidojević je uputio otvoreno pismo ministru Nebojiši Stefanoviću u kome traži zaštitu i preduzimanje mera i radnji prema  jednom od njegovih najbližih saradnika, gospođi Popović-Ivković.  (Dopis upućen ministru Stefanoviću pogledajte ovde…)

Novi policijsko sindikalni savez!

x

Check Also

Policiju čeka novo povećanje plate, ovaj put 9%

             Beograd, 08.novembar 2018.godine. Zaposleni u javnom sektoru sledeće godine ...